ANNONS

Vilse i veckorna

/

.

Hej bloggen,

Jag är sååå vilse i dessa dagar, med kortveckor och helgdagar mitt i veckan, så jag vet varken ut eller in snart. Men enligt kalenders är det fredag idag, fast min känsla säger något helt annat 🙂

Precis rensat i förra helgens blombuketter och tagit tillvara på dom blommor som fortfarande håller sig fina och kastat resten. För det är ju oftast så i en bukett, särskilt om man blandat olika sorters blommor att vissa blommor står sig bättre och längre än andra, så ett litet spartips är ju att istället för att kasta hela buketten när det börjar se lite hängigt ut. Klipp upp buketten, rensa ut det som blivit fult och arrangera om dom blommor som fortfarande håller i en mindre vas. Vips blir det nästan som ny bukett att njuta liiiite till av.

Här ser ni vad som blev kvar av vår bukett från förra helgen när jag plockat bort det som dött, blev ju riktigt fin eller hur? 🙂

.

Har en del jobb kvar här innan jag kan ta helg, men efter lunch ska jag hämta dom små vilddjuren från skola och förskola, så ska vi iväg och köpa små födelsedagspresenter. Tre olika barnkalas står nämligen på helgens agenda, phu.. Vi gör inget annat än kör barnen runt här i stan på kalas om helgerna numera 😉

Trevlig helg allesammans!

Kramar /Anna

7
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00