Ljuvliga dagar utomhus

.

Trädgårdsfix i helgen som gick, bland annat lagt markduk och dekorationssten runt pallkragarna, allt för att slippa ogräs och att det ska bli skitigt och jordigt när man ska ut och hämta grönsaker och blommor, innan blev det rena lervällingen om det hade regnat, nu är det ett minne blott 🙂

Byggt på pallkragarna, nu ska dom bara målas också, tror jag.. Älskar egentligen den grånade färgen som är på underdelen och efter en säsong så kommer även den översta att se ut så, men frågan är om jag kan ”stå ut” med att det ser ut som det gör i ett år eller om jag ska måla dom svarta..

Häng-gungan hänger med fortfarande. Vi fäste det i äppelträdet året vi flyttade in (2015) och än håller den, konstigt nog med tanke på att den är i rotting som egentligen inte ska hänga utomhus under vintern, men det har denna gjort i ur och skur!

.

Tjingeling,

Alltså vilken fantastisk helg vi fick. Som sommar, och lika fantastisk underbart väder är det idag när man kikar ut, inte ett moln och 20 grader! Magiskt är bara förnamnet!

Helgen bestod av bland annat; premiärgrillning (sååå himla gott när man inte grillat på 8-9 månader), tre olika kalas, trädgårdsfix, en ny gräsklippare flyttade in, massa fix runt mina pallkragar och så en massa frisk luft och skitiga ungar som lekt utomhus i stort sett från morgon till kväll både lördag och söndag!

En helt underbart härlig helg kan man sammanfatta det med, och vädret ska ju hålla i sig denna veckan, då är det en fördel när man är sin egen och kan jobba hemifrån, och kan flytta ut ”kontoret” i trädgården, där kan man snacka om lyx!

.

En söt liten kalastjej som var på sitt första kompiskalas i lördags, så stolt och glad och då såg hon ut så här ♥ och i paketet låg ett sällskapsspel och såpbubblor till kompisen Elvira!

Och här var lillsnorpan i söndags då det var dags för kompiskalas nummer två. I paketet till kompisen Axel låg en bok, och två leksaks bilar då han är biltokig och hade önskat sig det 🙂

________________

Hoppas ni har en fin dag och start på denna vecka. Vi hörs snart igen!

Kramar Anna