Under äppelträdet

Detta med att barnen växer, det är för mig på gott och ont. Jag önskar ofta att jag bara kunde stoppa tiden och att dom alltid kunde ha denna ålder dom alla tre är i just nu ♥ Att det bara skull vara så här jämt, men visst är det även skönt när dom växer och klarar sig lite mer på egen hand. För numera kan jag ju faktiskt sitta och läsa ostört i 10-20 minuter i streck ibland när dom leker utan problem, det gick ju inte för något år sedan då det alltid var någon av dem som var tvungen att passas. Dessa stunder under äppelträdet med en god bok på eftermiddagarna är bättre än bäst just nu!

Bokhandeln på Riverside Drive är den första bok jag läst som är skriven av Frida Skybäck, och jag måste säga att jag är imponerad av hennes fina språk och det är en riktigt mysig bok. Ingen kriminalroman som annars är det som jag plöjer mest, utan detta är något helt annat, riktigt feelgood måste jag säga!

.

”Charlotte, nybliven änka, ärver ett hus i London av en moster hon knappt visste fanns. I huset finns en bokhandel, The Riverside Bookshop, som dock verkar konkursfärdig. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den excentriska personalen fram.

Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har hon aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset? Steg för steg får vi veta vad som egentligen hände 35 år tidigare, när hennes mamma och moster som mycket unga kom till London”

Bokhandeln på Riverside Drive är en riktigt varm, charmig historia om både kärlek och sorg. Tycker att karaktärerna är trovärdiga, och väldigt sympatiska. Ett boktips att läsa i hängmattan i sommar!

Nu ska vi iväg strax, dags för torsdag!

Kram på er

/Anna