P i z z a t a j m

.

Tjingeling,

Igår gjorde vi hemmagjord pizza till fredagsmyset, det är ju bara så smarrig ibland! Och jag tror ta mig tusan att gårdagens variant med serranoskinka, ruccola, och basilika toppat med en massa vit tryffelolja är den godaste pizzan jag gjort någonsin, MUMS säger jag bara! Fuskade med köpt pizzadeg (det gör vi nästan jämt, snabbt och smidigt) och gjorde egen tomatsås sen fick barnen varsin degbit var att lägga på vad dom ville ha på sina pizzor och jag fixade min smarriga del 🙂

Jag har aldrig grillat pizza på grillen, har någon av er gjort det? Ska ju bli himla gott säger dom som testat, bra lust att prova i sommar men antar att man behöver en sådan där pizzasten i så fall…? Får väl ut och jaga en sådan kanske så jag kan testa dessa grillade pizzor.

.

Idag skulle egentligen hela familjen åkt till Nyköpings skärgård till våra vänner från Hammarby Sjöstads-tiden som har sommarstuga där, men så blev dom sjuka med förkylningar och feber så dagen blev inställd tyvärr. Så himla synd, hade verkligen sett framemot helgen, då vi inte setts på år och dar, men hoppas att vi kan ses en annan helg framöver i sommar. Sommarstugehäng vid skärgården låter ju onekligen härligt.

Njut nu lördagen alla rara, det tänkte jag göra!

Kramar Anna