Små trädgårdsmästare

.

Liten söt trädgårdsmästare i hatt 🙂

Detta var vad vi bland annat planterat denna söndag!

Kolla mamma, en blivande solros i denna!

Denna 3,5 åring tyckte det var såååå kul att plantera och hon var väldans noggrann, nu hoppas vi att det gror snabbt.

Även storebror var mycket engagerad i planteringen

Detta blir nog tyvärr svårt att få att bli något, att odla vattenmelon verkade nämligen vara ett helt företag när man läser om hur man gör på baksidan med att det ska pollineras och gud vet allt,

Men han ville sååå hemskt gärna ha dessa fröer (då han är barnsligt förtjust u just vattenmelon) så hade inte hjärta att inte köpa dom till honom, jag får väl plugga på hur jag ska pollinera med pensel å allt, lovar fota detta om det sker – haha!

.

.

God kväll söndag,

Inte många stunder man befinner sig inomhus i dessa dagar, (för att inte tala om hur lite man ser på tv, knappt haft på den alls senaste veckan) så här mycket frisk luft och naturligt ljus man fått hittills i maj detta 2018 har man ju inte fått på dom 12 senaste månaderna.

Idag har vi kört lite mysigt trädgårdsfix mellan spring i vattenspridaren, fikastunder med kaffe, saft, och kanelbullar. Barnen fick häromsistens brev från sin snälla farmor med ett gäng fröer att plantera och nu är dom äntligen i jorden, redo att gro och växa upp till både smarriga ärtor, morötter, solrosor och annat kul för barnen.

Jens passade på att städa inomhus medan vi andra hängde utomhus och planterade och så satte han upp en sak jag länge funderat över att ha ute på balkongen, och det blev så himla bra.

Vad det är, det får ni se imorgon 😉

Njut nu söndagskvällen och det sista av denna helg!

Kramar Anna