Här kan jag njuta!

.

Vår balkong badandes i vackert solljus

  Korg från Daily Elegance, och den fina hängmattan är från Jysk!

Gammal solhatt passar liksom bara in bra här, jättefin hatt men svår att bära, känner mig alltid ”utklädd” när den kommer på även fast den är väldans fin!

Mysigt!

Kuddar i sammet från ClubXrs sköna att vila huvudet på!

Tjingeling måndag,

Jahapp det var alltså en härlig hängmatta som maken min hjälpte till att fästa upp ute på balkongen under gårdagen!!

Alltid drömt om en hängmatta i trädgården, och denna superfina variant köpte jag från Jysk året vi flyttade hit, men då det med facit i hand visade sig att vi hade dåligt med träd att fästa en hängmatta i så köpte vi en på ställning från Fatboy istället (inte alls lika snygg, men stor och praktisk för barnen att ligga i), och denna blev liggandes i garaget på en hylla fram till för några veckor sedan när jag hittade den då jag röjde och kom då på att det hade vart skön att ha på balkongen och ligga å läsa och vila i, och igår blev det alltså fixat!

Man plockar bara ner den när man inte ska ligga i den för den som undrar hur man kommer till den lilla lounge delen 😉

.

Liten kul parentes; När jag skulle provligga satte jag mig på ena sidan och så rullade jag över och föll i golvet på andra sidan, haha! Så jäkla smidig eller inte. Jens asgarvade och sa att det där skulle varit filmat och ja det hade platsat på YouTube, haha!

,

Men i vilket fall, hängmattan håller i vilket fall för att ligga i (om man har balansen då vill säga 😉 och det är jättemysigt och avkopplande. Låg där en lång stund under gårdagskvällen och läste ut boken jag tipsade om i veckan som gick. Så har ni möjlighet att skaffa och använda en hängmatta så gör det direkt, så mysigt!

Nu kör vi måndag för hela slanten!

Kramar, Anna