Mors dag!

 

Godmorgon,

Idag är det min dag, min mammas, svärmors och alla andra mammors dag. Blivit firad här på morgonkvisten av barnen (och Jens som ju hade ett finger med i spelet) med bland annat denna supervackra blombukett, så vacker så man smäller av. Svår att fånga den på bild, men riktigt magisk! Även fått mig en pizzasten, tjohoooo så nu ska det testas att baka pizza på grillen i sommar, tack för alla era tips i tidigare inlägg förresten.

Idag tänker jag extra mycket på min alldeles egna och fantastiska mamma ♥ Inte alltid så lätt att bo långt ifrån varandra, saknar att vi inte kan ses så där spontant, men snart kommer hon och pappa hit och hälsar på oss, och sen är det ju semestertider och då ska vi hänga på västkusten, mysigt!

Ha nu en fin söndag oavsett om du är mamma eller inte!

Kramar Anna

  1. Grattis till oss på morsdag! Vilken otroligt vacker bukett, färgerna är ju helt fantastiska! Blev firad med örgängen och egenritat kort i morse. Nu blir det morsdagsmiddag med lammracks, mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..