Som i barndomen

.

Tjingeling tisdag,

Ännu en strålande dag att vakna upp till, vilken i ordningen det nu är har jag vid detta laget tappar räkningen på totalt. Det är som jag minns mina barndomssomrar, då var det sol vareviga morgon när man vaknade. Det var såklart inte det alltid, men det är just så jag minns det. Mamma hade dukat frukosten i trädgården och man lekte sedan ute från morgon till kväll. Underbart att ha sina minnen att plocka fram mellan varven, och tänk att jag får vara med och skapa förhoppningsvis fina minnen åt mina barn som dom kan plocka fram som vuxna ♥

På tal om barnen, fick jag bland annat boken ”Hello Glow” i mors dag present, ett kul ämne att läsa och lära sig mer om. För dom flesta av oss vill väl ha en hud med sånt där riktigt härligt glow. Boken är ju även riktigt snygg att ha framme som en del i inredningen när man läst ut den!

.

Det är förresten en liten gåta när Sköna Hem för några år sedan släppte en bok med sina favorithem, och så valde dom ett väldigt konstigt omslag i nån konstig röd nyans. Inte alls speciellt fin att ha liggandes framme, förstår det icke, men det är väl jag det som hänger upp mig på sånt ytligt och menlöst kanske 😉

Nog om det, nu ska jag åka och hämta ut ett paket inför ett samarbete som jag ska jobba med under förmiddagen, kul. På återseende!

Kramar Anna

 

 

  1. Lena skriver:

    Ja att det är fel färg på ett bokomslag så den inte passar i inredningen kan jag verkligen tycka är ett väldigt litet problem. Låt bli att köpa eller klä om med något papper i passande grå nyans.

  2. Louise skriver:

    Haha jag håller med dig! Heeela mina barndomssomrar vill jag minnas som soliga och varma, men handlar nog mer om att vi hittade på mer minnesvärda saker just då + att den gamla vanliga kameran åkte fram då för att sen hamna i traditionella fotoalbum. Oavsett himla mysiga minnen att blicka tillbaka på, säger jag och låter lastgammal 😉 Kram i sommarvärmen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..