Fullmåne, sömnbrist & stort ska det vara!

.

Min fina mors dags bukett har ändrat färg till en ljusare variant av sig själv…

Minst lika vacker så här.

.

Tjingeling Lilla lördag,

Jag måste erkänna att jag känner mig sååå himla trött just nu, men det är också självförvållat. Jag kommer bara inte i säng om kvällarna i rimlig tid. Det är rent hopplös, men man vill ju utnyttja dom ljumna och ljusa kvällarna vi har just nu, men så går det ju till ett visst också och sen blir det trötta dagar istället som denna. Sedan har det ju även varit fullmåne dom senaste dagarna och jag tycker jag påverkas av det, och sover sämre men vet inte om det är inbillning kanske.

Ikväll måste jag se till att krypa ner bland sängkläderna innan solen gått ner helt, det gör nog förhoppningsvis susen mot trötta ögonlock.

Någon som känner igen sig med att inte komma i säng i dessa dagar?

.

Alltså denna M A T T A ! ! !  Himla tjat om den kan tyckas, men jag är bara så glad i den och kan inte låta bli att gå in och sätta mina fötter på den så fort jag får chansen.

Sååå tjock, sååå mjuk och ett sånt lyster så man kan knappt tro det är sant, alldeles underbar! Är glad att jag valde en stor storlek också, för det är finare när mattorna är stora och att bord och stolar helt får plats på mattan.

Nu lunchdags! Idag blir det rester från gårdagens middag, wok med lövbiff, glasnudlar och en massa grönsaker! Perfekt mat att värma, det är ju inte all mat som är minst lika god dagen efter men det är denna. Ha en fortsatt fin dag, och på återseende.

Kram på er