ANNONS

Styled by me

/

.

God förmiddag fredag,

Känns om världens kortaste arbetsvecka det här, eller vad säger ni som också var lediga i onsdags? 😛 Man blir ju helt virrig vilken dag det egentligen är, tur det finns kalendrar att dubbelkolla i .

Vissa av er har efterfrågat bilder från mina jobb, och här har ni ett litet axplock från några av dem. För mig som arbetar helt på egenhand med det här, är det viktigt att det är möbler och prylar som inte väger alltför mycket och inte är alltför skrymmande (jag har lärt mig den hårda vägen, ajaj ryggen i början säger jag bara). Jag ska ju kunna frakta, bära, lyfta allt helt själv, upp för trappor när det ingen hiss finns osv, även om jag såklart kan få hjälp ibland när det måste in större saker som jag bara inte klarar av på egenhand.

.

Alla bilderna är tagna av fotografer för Diakrit!

.

Som ni nästan kan ana här på bilderna är det allra vanligaste objekten för mig att arbeta med, helt nybyggda hus. Sen är det ibland även mindre stylingar i redan befintliga hem, som bara ska ”piffas” upp lite extra som på vissa av bilderna, men det allra, allra vanligaste objekten jag har är helt tomma nybyggda hus där ingen bor, precis tvärtemot vad jag trodde när jag började. Tänkte att det kan ju inte vara så vanligt, men det var det med facit i hand 🙂

Nu ska jag göra ett skrivbordsjobb som måste lämnas in innan dagens slut, så bäst att passa på innan barnen ska hämtas och vi tar helg!

Njut dagen och helgen, vi hörs!

Kramar Anna

11
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00