Lovely linnen

.

Morgonljuset letar sig in i vårt gästrum på första våning denna strålande lördagsmorgon den 9 juni 2018.

Lampan ”Empire” är bland dom allra första prylarna jag köpte när vi precis hade flyttat in i huset, gillar den mycket än idag såhär mer än 3 år senare och den hänger på samma plast som den alltid gjort!

Renbäddat med splitternya linnesängkläder från Lovely Linnen

Sängkläderna som jag vann i en tävling på Instagram i våras som @hannasanglar hade, såååå glad för det!

.

Godmorgon lördag,

Idag vankas det finbesök här i vårt hem! Mina föräldrar/barnens mormor och morfar ska nämligen dyka upp här någon gång efter lunchtid för att stanna här hos oss i några dagar och mysa och då brukar dom sova här inne i gästrummet, som har egen toalett och en alldeles egen ingång, alldeles perfekt när man har övernattningsgäster.

Maximilian har skolavslutning på tisdag och då är tanken att mormor och morfar ska vara med och lyssna på honom när han ska sjunga på skolgården tillsammans med sina klasskamrater! Vet redan nu att jag kommer få en klump i halsen när han ska sjunga, blivit så lättrörd sedan jag fick barn, innan dess var jag verkligen inte det men nu så blir jag gråtfärdig för mindre 😉

.

Linnesängkläder i randigt ljusblått & vitt, kan nästan inte bli mer somrigt i sängen än sådär eller vad tycker ni?!

Vad händer hos er denna lördag?

På återseende!

Kramar

 1. Vanja skriver:

  Haha, jag man ska väl kunna gilla något man köpt i minst 3 år iaf. Helst 30.

 2. Louise skriver:

  Hej! Nu har det blivit söndag men idag ska jag fortsätta bygga på min nya blogg. Mycket spännande och läskigt. Har funderat ett tag och nu sätter jag igång. Kul va?

 3. Frida skriver:

  Exakt samma här, blir rörd så lätt. Grät som ett barn när dottern slutade förskolan, haha.
  På tisdag slutar hon förskoleklass och har skolavslutning i vår fina kyrka. Vet redan nu att gråten kommer vara svår att hålla borta när hon ska sjunga. Det är allt något speciellt med skolavslutningar.
  Stor kram!

 4. Emelie skriver:

  Vart är den vita golvspegeln ifrån och hur många toaletter har ni i huset? Ha en trevlig lördag. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..