ANNONS

Lovely linnen

/

.

Morgonljuset letar sig in i vårt gästrum på första våning denna strålande lördagsmorgon den 9 juni 2018.

Lampan ”Empire” är bland dom allra första prylarna jag köpte när vi precis hade flyttat in i huset, gillar den mycket än idag såhär mer än 3 år senare och den hänger på samma plast som den alltid gjort!

Renbäddat med splitternya linnesängkläder från Lovely Linnen

Sängkläderna som jag vann i en tävling på Instagram i våras som @hannasanglar hade, såååå glad för det!

.

Godmorgon lördag,

Idag vankas det finbesök här i vårt hem! Mina föräldrar/barnens mormor och morfar ska nämligen dyka upp här någon gång efter lunchtid för att stanna här hos oss i några dagar och mysa och då brukar dom sova här inne i gästrummet, som har egen toalett och en alldeles egen ingång, alldeles perfekt när man har övernattningsgäster.

Maximilian har skolavslutning på tisdag och då är tanken att mormor och morfar ska vara med och lyssna på honom när han ska sjunga på skolgården tillsammans med sina klasskamrater! Vet redan nu att jag kommer få en klump i halsen när han ska sjunga, blivit så lättrörd sedan jag fick barn, innan dess var jag verkligen inte det men nu så blir jag gråtfärdig för mindre 😉

.

Linnesängkläder i randigt ljusblått & vitt, kan nästan inte bli mer somrigt i sängen än sådär eller vad tycker ni?!

Vad händer hos er denna lördag?

På återseende!

Kramar

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00