ANNONS

Trädgårdsspel

/

.

.

Har ni sett dessa fina trädgårdsspel i trä som just nu säljs hos Hemtex, och Vinga of Sweden?! Alltså jag vill ha allihop, såå himla fint med träleksaker och kul med t ex ett STORT Yatzy att spela utomhus hela familjen eller om vänner kommer över.

Måste nog bege mig en vända till Hemtex här i dagarna för både en Ring tross, och ett Garden Yatzy och överraska barnen med inför sommarlovet som stundar inom kort!

.

Detta Krocketspel med sitt gamla antika utseende, från Vinga Of Sweden var ju också himla fint, sätter upp det på önskelistan också inför sommaren, även om jag faktiskt inte kan minnas att jag någonsin spelat krocket, men dom var ju snygga och kan absolut tänka mig börja spela runt här i trädgården 😉

Nu drar vi på utflykt till Strängnäs, vi hörs igen snart!

Kramar Anna

4
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00