ANNONS

Den blomstertid nu kommer

/

.

Så stolt över denna lilla pojke som idag slutat första klass ♥

Här är hela gänget på väg i farten till skolan tidigt i morse!

  

Tjejerna i väntan på att storebror skulle komma ut på skolgården!  

.

God kväll!

Idag har vi fått vara med på Maximilians avslutning! Alltså detta med skolavslutningar och små barn som sjunger ”Den blomstertid nu kommer”  det är verkligen något speciellt med det! Man (läs jag) blir alldeles tårögd och sååå känslosam vid dessa stunder.

Tror det kanske är för man själv minns tillbaka sin egna barndom och när man själv gick på sommarlov. Det var ju så stort, och alldeles underbart med alla dessa sommarveckor man hade ledigt!

.

Nu som vuxen tänker jag dock på att det finns många barn i vårt land som inte alls ser glädjen i att det är sommarlov. Att man kanske får ont i magen av att vet att man nu ska vara hemma under så många veckor, att det är otryggt i hemmet, ensamt och ingen vuxen som ser en. Där kylskåp alltid gapar tomma och dom enda ordentliga målmat är egentligen det dom får i skolan, så sorgligt!

Och sen när alla barn kommer tillbaka till skolan i augusti så ska alla berätta vad dom gjort på lovet… Nä fy det är den mörka sidan av ledigheten och det gör i mitt hjärta när jag tänker på dessa små oskyldiga barn och unga som drabbas på grund av vuxna..

Ta hand om er alla, stora som små så hörs vi imorgon igen!

Stor kram

9
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00