ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Akademibokhandeln

S o m m a r l ä s n i n g !

/

.

Godmorgon,

Nu är det dags att införskaffa böcker och annan mysig sysselsättning för härliga lata och lediga sommardagar. In och spana hos Akademibokhandeln för en massa härlig sommarläsning.

När det kommer till semesterläsning för min egna del brukar jag tänka lite som en ”Gott & Blandat påse” för att få en sån härlig mix av böcker som möjligt, utan att tröttna. Det brukar ofta bli en bestseller-roman, några deckare, en spännande biografi, en chic lit och ibland även en fakta bok om jag hittar nått som låter spännande.

.

.

Vad läser ni i sommar?

.

.

Här är böckerna jag tänkte roa mig med i hängmattan, på stranden, i solstolen, i bilen och även under en filt i soffan dom förhoppningsvis få regniga sommardagarna under sommaren 2018!

.

”Kärlekens Magiska regler” – Läs mer om den HÄR
”I Tanger” – Läs mer om boken HÄR
”Den underjordiska järnvägen” – Läs mer om boken HÄR
”Leona, utan mänskligt värde” – Läs mer om boken HÄR
”Hjärnstark” – Läs mer om boken HÄR
”Sthlm Queens – Simone” – Läs mer om boken HÄR

.

 Pocketböcker är enkla att ta med i packningen om man tex reser iväg, billiga att köpa; .

.

Men det är ju inte bara vuxna som har tid att slappna av med en bra bok under sommaren. Även barnen kan passa på att slungas in i sagans underbara värld under det långa lovet.

Här hemma blev det klassiska Tant Brun, Tant Grön & Tant Gredelin. Alla Elsa Beskows vackra bilderböcker är ljuvliga och just denna läste jag själv ofta som barn ♥

.

.

Maximilian som lärt sig läsa själv numera, sitter gärna med böckerna om LasseMajas Detektivbyrå. Lagom med text och lite bilder. Vi brukar läsa tillsammans också, så mysigt när han kryper nära och lyssnar på dom spännande berättelserna.

.

.

Annat som är bra att ladda upp med inför sommar och sommarledigheten är ju pyssel, spel och måla/rita-saker till barnen. Perfekt aktivitet i bilen, och även perfekt sysselsättning när man vill att barnen ska varva ner en stund.

 

.

Här bygger min stora kille en häftig såpbubbelmaskin till systrarnas stora förtjusning. Spännande värre och när den är färdigbyggd kan man alltså låta den stå och blåsa en massa såpbubblor av sig själv som man sedan kan jaga runt i trädgården.

Så det blir som två saker i en, först roar det en lite större flicka eller pojke som får bygga ihop den, sedan roar maskinen i sig med bubblor att springa efter, perfekt!

.

.

Annat riktigt bra tips på sak som kan roa länge till baren är ett bra förstoringsglas. Detta anpassat för barn, som går att öppna vilket gör det möjligt att placera studieobjektet på glaset om man vill. Barnen här hemma är helt fascinerade av kryp och annat smått som kan förstoras och dom ligger och kravlar i gräset titt som tätt 😉

.

Njut sommaren med goda böcker och kul pyssel!

Kram på er

/Anna

10
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00