ANNONS

Varsågod, en läskande Hugo!

/

Tjingeling fredag,

Det finns hur många smarriga sommardrinkar som helst som passar så här i dessa soliga tider. Just nu är ”Hugo” min favorit. Frisk, fräsch med bubbel, fläder och mynta som huvudingredienser.

Drinken är minst lika god om man byter ut alkoholen mot något annat bubblande (så är det väl nästan jämt tycker jag), antingen med alkoholfritt bubbel, eller vanligt bubbelvatten funkar faktiskt det också, riktigt läskande god är denna Hugo, testa själva 🙂


.

I n g r e d i e n s e r – 2 glas

4 cl flädersaft (koncentrerad)
30 cl mousserande vin (med eller utan alkohol)
4 cl citronjuice
12 stora myntablad
isbitar
lime eller citron

Gör så här:  Lägg myntabladen i väl kylda glas. Häll i citronjuicen, och muddla lätt för att pressa oljorna ur myntabladen. Fyll därefter på med is, och häll i flädersaften. Toppa med kallt bubbel. Rör försiktigt om och garnera med myntablad och/eller en tunn skiva lime/citron. Klart att drickas!

______________________

Japp fredag va det här, och sommarlovet och semestern börjar närma sig med stora steg. Jag jobbar och barnen går på fritids och förskolan nästa vecka också på, men sedan lagom till midsommar går dom på ett efterlängtat och välförtjänt sommarlov i en herrans massa veckor.

Men först är det helg, och inte ens det riktigt än. Nu ska jag iväg och börja tömma en 3:a som är såld. Mycket ”tömma boenden” just nu, jag behöver inte känna dåligt samvete för att jag inte hänger på gymmet direkt, bästa träningen men idag slipper jag springa 4 våningar i trappor, för idag är det på bottenvåningen, bingo!

Trevlig helg!

Kramar

Bilder Lemonsandanchovies.com
3
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00