ANNONS

Priti NYC

/

.

Laddat upp med ett gäng nya fina ”sommarlack”

. 

Tjingeling,

Måla naglarna är ett enkelt sätt att känna sig lite piffigare i vardagen tycker jag. Jag målar gärna mina naglar i starka färger när det vankas festligheter, men föredrar ljusare och mer neutrala lack på veckorna.

Lacken från Priti NYC är helt utan gifter, och torkar snabbt. Perfekt när man ska måla naglarna på barnen (och sig själv såklart). Jag är helt emot smink på barn, och skulle aldrig få för mig att låta dom ha smink som små, men nagellack får dom ha ibland om dom vill på händer och fötter och då känns det ju bra att lacken är helt utan farliga gifter.

Midsommarnaglarna lackas i den här ljust aprikosa färgen som heter ”Pearl drift”. Märket finns hos Swedish Beauty Factory som har en massa ekologiska skönhetsprodukter, in och spana vett´ja!

Idag mitt på dagen sägs det bli riktigt inneväder, så det blir kanske till att hitta på lite inomhusaktiviteter. Vi ska i vilket fall göra en sats med chokladbollar har jag lovat barnen. Kan faktiskt vara mysigt ibland att vara inne med gott samvete under sommaren också, om det regnar eller vad säger ni?

Njut söndagen, och tack för ni klickar er in här på bloggen!

Kramar Anna

1
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00