ANNONS

Midsommarvecka

/

.

På fredag är det dags för den svenskaste av alla våra högtider, nämligen Midsommar!

Så här vackert kan man duka som @poppyloveyou gjort i samarbete med Granit. Superinspirerande tycker jag!

Färskpotatis serverat rakt ur ett durkslag med handduk i för att hålla värmen bättre, så fint och fiffigt! Den iden ska jag sno rakt av till helgen tror jag bestämt!

Lägger man inte sin egna midsommarsill (det gör inte jag) så är det ändå fint att lägga över den köpta sillen så här i enkla glasburkar med lock. Även fiffigt att lägga över smör i en burk, fint som snus!


 


.

Tjingeling,

Midsommarveckan är här, och med den kom det ostadiga vädret som ett brev med posten, men det är väl en riktigt tradition i sig skulle man kunna säga, jag är inte förvånad 🙂

Satt igår kväll och slösurfade och ramlade över dessa väldigt stämningsfulla och inspirerande bilder från Granit inför den svenskaste av alla våra högtider. Massa fina små tips tycker jag, som att bland annat ha ett gäng burkar med färdiggjorda drinkar i en balja med is som på bilden här under. Både jättefin och en kul idé att servera på!

.

Och hur fina är inte dessa flaskorna med bast runt att hälla över något drickbart i. Hallå vilken medelhavskänsla det är på dom, superduperfina så jag var tvungen att beställa hem två!

Vad ska ni göra på midsommar?

På återseende!

Kram

10
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00