ANNONS

Klänning, check √

/

Midsommarklänning – check!!

Älsk på färgkombinationerna, blått, rosa, beige och liiite grönt!

Hej på er,

Hur mår ni? Blåser det lika mycket hos er idag? Här är det full storm :/ Hängmattan på sin ställning ute i trädgården flög iväg för en stund sedan, och likaså ett hopfällt parasoll välte och flög ur sin tunga parasollfot… Gillar inte blåst nått vidare, läskiga krafter…

Laddar på med lite mer midsommar, och min klänning är fixad och klar sedan ett tag! Försökte få tag i just denna skönhet redan förra sommaren, men den tog slut i min storlek på ett kick. För några veckor sedan såg jag att den såldes igen, och då hann jag minsann knipa en i min storlek, dessutom till nedsatt pris, sååå nöjd!

.

Klänningen finns hos Style Level för den som nu eventuellt undrar!

Klänningen är magiskt i sin skirhet, i sina färger och i mönstret (och jag som inte ens är en ”stormönstrad” person egentligen, men föll som en fura för just denna) Klänningen ska alltså invigas på fredag på självaste midsommarafton.

Ta hand om er och ha en fin tisdag. Vi hörs snart igen!

Kramar Anna

13
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00