ANNONS

Husmorstips sökes!

/

Tjingeling,

Nästsista dagen för mig att hinna med en massa jobbsaker innan barnen går på sommarlov. För från nu på fredag kommer dom vara hemma fram tills skolan börjar igen i augusti. Visst kan jag även dom kommande veckorna göra vissa jobbsaker, men vet vis av erfarenhet att det blir svårt att få någon längre stund att sitta ner och få något vettigt gjort, om man inte vill sitta långt in på kvällarna. Så målet för denna vecka är att göra och hinna med så mycket det bara går, så slipper ”jobben” ligga och mala och stressa i bakhuvudet senare.

Meeeeen dagen som skulle bli sååå produktiv, blev inte som planerat. Fick nämligen hämta Celine från förskolan i förmiddags, hosta och hängig, men ingen feber. Väl hemma var hon dock allt annat än hängig, haha! Istället väldigt nöjd med att mamman hämtade hem henne tidigt. Hon är en riktigt bra liten skådis när hon sätter den sidan till kan man ju konstatera 😉

,

Men nu ska jag inte vara sånt, för visst hon är pigg, men hon har faktiskt en riktigt retlig hosta mellan varven. Hon får ALLTID värst hosta av oss fem, synd om henne. Någon som har något fiffigt husmorstips mot detta så jag kan hjälpa henne?

Nu ropar hon igen från övervåningen, måste kila upp och se vad hon vill ha nu ♥

På återseende!

Kramar Anna

10
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00