ANNONS

Still coughing

/

Förra helgen var vi en sväng i Uppsala hela familjen för skoj skull. Åkte på en liten tripp fram på eftermiddagen en av dagarna och hamnade mot kvällskvisten på restaurang Tsatsiki, så mysigt!

Vi hittade stället förra året (några kanske minns, för visat bilder förut därifrån), och barnen blev så förtjusta då i den grekiska maten så nu fick det bli en repris. En mysig stund som sagt, och barnen åt bläckfiskringar och egna små souvlaki för glatta livet. Vi hoppade över efterrätten och tog glass på ett litet torg vid domkyrkan istället, mysigt det också.

Jag gillar verkligen detta med små korta utflykter runt närområdet där man bor, behöver inte vara märkvärdigare än så 🙂

.

Jag har Celine hemma även idag, såååå retlig hostig. Lilla stackaren. Tusen tack för era husmorstips, inte hunnit testa något av dom än, men ska! Julie är dock på förskolan, hon var sååå peppad för det var midsommarfirande idag med dans runt en liten midsommarstång dom gjort själva och så skulle det serveras glass och jordgubbar efter lunch. Vem vill missa det liksom, även om man blir erbjuden att stanna hemma? Inte Julie i alla fall 🙂

Imorgon är det midsommarafton, och ni som är singlar, ni missar väl inte att lägga 7 sorters blommor under huvudkudden i natt så ni kan drömma om era tilltänkta 😛 Dock ska man ju även skutta över 7 gärdsgårdar, glöm inte det, haha!

Kramar Anna

5
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00