ANNONS

U t e k ö k

/

.

Godmorgon,

Känslan när man har varit med och byggt något själv och saken sedan står där och bara pryder sin plats, den känslan går inte av för hackor.

Detta lilla ”utekök” eller ja det är ju mer en avlastningsbänk bredvid grillen på uteplatsen om vi ska vara exakta, byggde pappa och jag tillsammans och målade för några helger sedan. Jens var med på ett litet hörn också och sandpapprade var enda bräda. Sedan köpte jag en toppskiva i vitt glas från Ikea och la uppe på för att det är allra enklast att torka av när man kanske sölar med grilloljor, marinader och andra grilltillbehör. Himla kul att piffa den med fina saker också!

.

.

Jag hade sett en liknande bänk hos bland annat Ellos, men den hade dels fel mått för platsen där denna nu står, plus att jag tyckte den var alldeles för dyr. Så då fick man bygga sig sin egen, och jag är jättenöjd!

Kul att piffa till den delen av uteplatsen, och framförallt är den perfekt som avlastningsyta när man grillar vilket vi absolut inte haft innan. Alltid fått sätta tallrikar och andra grejer i kökstrappan eller sprungit in och ut med varje pinal, nu slipper vi det 🙂

.

Hoppas ni mår bra. Här är det full rulle just nu med tre barn hemma på heltid. Jag har har nästan mer och göra nu än när jag jobbar 😛

Ha en riktigt fin onsdag!

Kramar Anna

10
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00