ANNONS

När det inte blir som man tänkt

/

Hej bloggen,

Ny dag, nya tag, så känns det just nu!

Gårdagen blev inte som planerat. Celine fick svårt att andas, iväg till akuten här i Enköping, blev skickade vidare till Akademiska barnakuten i Uppsala. Och för att göra en lång historia kort, visade det sig att hon har dubbelsidig lunginflammation. Så nu käkas det Kåvepenin, och så hoppas vi att det ska läka snabbt. Men tycker redan hon är lite bättre, hade ingen feber nu på morgonen.

.

Alltså vilken ljuvligt väder återigen precis som i maj, men väldans varmt. Inte optimalt när man är sjuk som Celine är. Innan kl var 10 hade vi 27 grader(!) i skuggan, phu.. Och nu visar termometern 29.3.. Extra synd då att gräsklipparrackaren tuggade sönder vår uppblåsbara pool häromdagen, haha! Annars hade jag legat i den och svalkat mig i detta nu, taskig tajming av ”Robban” som gräsklipparen heter att klippa den just i dessa dagar… ;P

Nu ska jag se om min sjukling, på återseende!

Kramar/Anna

4
44

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00