ANNONS

Snyggt på kropp & fötter

/

.

Tjingeling,

Se hit alla som likt mig är väldigt förtjusta i ballerinas att trippa omkring i om våren och sommaren 🙂 Kolla dessa snyggingar, inte bara fina, utan också väldans mjuka och sköna på foten. Det där är ju alltid en liten chansning om man beställer skor innan man provat, men dessa visade sig vara väldigt mjuka och följsamma! Så nöjd!

Dom kommer från MyZtyle och priset är 399 kr, så inga dyrgripar, även om jag tycker att dom ser ut att ha kostat bra mycket mera! Så tips om ni är ute efter ett par stiliga SKÖNA skor!

Ni hittar direkt till skorna här Finns även i svart.

.

Nytt från samma butik är även denna stilrena klänning i omlott modell. Volangkant i urringningen och ner på sidan, fint tycker jag!

Klänningen gjorde riktig succé på min 40+ kropp, haha! Jag ser  slankare ut över höfterna i den än jag egentligen är.. Hur det går till vet jag inte, antingen är det magi, eller bara en bra klänningsmodell på min kroppstyp kanske 😉

Och ja det är medvetet att ansiktet inte är med på bilderna. Det var bara sååå svettigt och varmt inne igår när jag tog bilderna att ansiktet bokstavligen hade runnit av mig. Svettig, blank och mascaran mer under ögonen än på fransarna. Kände inte riktigt för att ”visa upp” den sidan av mig själv 😛

Kram på er, om ni nu är några som klickar er in här på dagarna så här mitt i sommaren?! Väldans tysta är ni i vilket fall.

/Anna

15
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00