ANNONS

Klassiskt bastklädd

/

.

Tjingeling lördag,

Hur mår ni? Här har jag gått och blivit förkyld, suck! Superont i bihålorna (som alltid när jag blir förkyld, slår aldrig fel), snorig och trött i kroppen. Ska man inte slippa sånt här skit på sommaren!?! Celine blir i alla fall sakta men säkert bättre av penicillinet för var dag som går nu, det är skönt att se. Min älskade lillskrutta, så tapper ♥

Minns ni när jag skrev om glasflaskan från Granit med bast runt?! Nu har jag köpt mig två stycken egna, så himla fina dom är! Kan man fylla med allt från som här tappat rosévin från en ”BiB” till rött, eller vitt vin eller alkoholfria drycker. Och dom är lika fina i verkligheten som på Granits pressbild! Flaskan får bli dagen budgettips, 69 kr!

.

Nu kommer det in en nyvaken liten Julie här med håret på ända, redo att krypa upp i sängen och morgonmysa innan vi ska kliva upp, såååå mysigt, Maximilian ligger redan här och trynar mellan Jens och mig 😉 Njut lördagen allesammans!

Kramar Anna

7
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00