O m m ö b l e r i n g

.

Vi har möblerat om inne hos Céline, eller möblerat om var kanske att ta i, men vi har vänt hennes säng. Anledningen är kort och gott att vi förlängt växasängen då Celine växt ur den gamla längden på sängen.

Tidigare stod den ju med huvudändan mot väggen och rakt ut i rummet, som ni kanske minns?! Men nu blev sängen för lång för att kunna ha på det viset, så nu fick vi vända på den, och då hamnade den här i hörnan mot väggen istället. Under dom små konsolhyllorna som är målade i samma nyans som väggfärgen..

.

Väggfärgen heter ”Old Rose” och kommer från Alcro för er som undrar det, hyllor och konsolerna är från Ikea och månlampan finns hos Jollyroom.

Celine verkar väldigt nöjd med sin nya ”sovhörna”. Det blir nog lite extra ombonat och ha att sängens ena långsida mot en vägg, det är hon ju inte van vid. Så hon skuttar och lägger sig så nöjt om kvällarna i sin ”nya” säng, hon har även nu fått ett nytt fluffigt stort täcke och nya fluffiga kuddar, så förstår att hon är nöjd.

Ska även spana efter en större matta till rummet. Den gamla såg plötsligt så liten och fjuttig ut när vi vände på sängen. Det ena föder det andra, så är det ofta tycker jag. Man tänker att man ska göra en sak, men vips så för det med sig fler saker som ”behövs” antingen göras, eller inhandlas 🙂

Njut nu söndagen, så hörs vi!

Kramar Anna