Rotting mjukar upp

  

.

Tjingeling,

Detta lilla runda bord i rotting köpte jag från Ikeas fyndhörna förra året strax efter det att sommaren var slut för en ynka hundralapp. Hade då tanken att det skulle stå på balkongen, men så hamnade bordet här på övervåningen i allrummet en dag när jag behövde låna brickborden som stod här tidigare till ett jobb och där blev sedan detta bord kvar, även fast dom andra borden hittat hem igen.

Tror det är första sommaren där jag fortfarande tycker det är kul att greja inomhus med inredning mellan varven. Kanske beror det på att man är så himla bortskämd med fint väder hittills denna sommar, att man inte har dåligt samvete för en gång skull om man går in och pular en stund och flyttar lite möbler hit och dit. Ja jag vet inte, brukar bli helt ointresserad av att greja här hemma vid denna tid på året, men som sagt inte detta 2018, massa energi och inspiration.

.

Rotting mjukar upp det rejält, och jag gillar´t. Fått lite smått dille på att ha en somrig känsla inomhus just nu! Stråhattar och vit fladdrande linne i sovrummet och lite rotting här ute i allrummet 🙂

Ha en fin tisdag, så hörs vi såklart snart igen!

Kramar Anna

 

  1. God morgon,
    Ja rotting är verkligen fint. Jag gillar det skarpt och skulle gärna ha en rottinggrupp inomhus (som extra matplats) om vi hade haft rum för det. Dock är mannen inte lika förtjust -vi hade ett par rottingfåtöljer tidigare och han var tyvärr aldrig nöjd med dem. Jag tyckte dock jättemycket om dem, men till slut fick de hitta ett annat hem.
    Apropå möbler skulle behöva vi köpa nya köksstolar under sommaren, ja ett nytt bord också faktiskt. Vi kikar på sådana man kan göra rejält större med iläggsskivor. Funkar inte att bjuda hem släktingarna längre, med det vi haft i många år nu.
    Massor kramar!
    Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..