ANNONS

Rotting mjukar upp

/

  

.

Tjingeling,

Detta lilla runda bord i rotting köpte jag från Ikeas fyndhörna förra året strax efter det att sommaren var slut för en ynka hundralapp. Hade då tanken att det skulle stå på balkongen, men så hamnade bordet här på övervåningen i allrummet en dag när jag behövde låna brickborden som stod här tidigare till ett jobb och där blev sedan detta bord kvar, även fast dom andra borden hittat hem igen.

Tror det är första sommaren där jag fortfarande tycker det är kul att greja inomhus med inredning mellan varven. Kanske beror det på att man är så himla bortskämd med fint väder hittills denna sommar, att man inte har dåligt samvete för en gång skull om man går in och pular en stund och flyttar lite möbler hit och dit. Ja jag vet inte, brukar bli helt ointresserad av att greja här hemma vid denna tid på året, men som sagt inte detta 2018, massa energi och inspiration.

.

Rotting mjukar upp det rejält, och jag gillar´t. Fått lite smått dille på att ha en somrig känsla inomhus just nu! Stråhattar och vit fladdrande linne i sovrummet och lite rotting här ute i allrummet 🙂

Ha en fin tisdag, så hörs vi såklart snart igen!

Kramar Anna

2
57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00