Vacation mood

 

Tjingeling,

Nu är det S E M E S T E R T I D E R för denna familj, så galet skönt och mysigt ♥ Sen att det ofta blir att man är så tätt in på varandra under dessa semesterveckor att man efter ett tag lättare hamnar i fåniga små konflikter, det tänker jag blunda för och hoppas det tillhör det förflutna, haha!

Men är det inte lite så, alla ni i en relation? Alla har vi en massa förväntningar på sommaren och så sen blir det inte alltid som man tänker kanske, plus att man ju måste ta hänsyn till varandra på ett annat sätt än i vardagen, det skapar ibland lite gnissel i maskineriet. Jag upplever det så i alla fall, men som sagt kanske inte blir så i år för här är humöret på topp hos stora och små, just nu iaf 😛

Njut lördagen alla fina läsare, tack för ni klickar er in här och läser och kommenterar trots att det är sommar. Jag uppskattar et mycket ska ni veta! På återseende!

Kramar Anna

 1. Mia skriver:

  Tell me about it! Vi har sju veckors gemensam semester. Vi är fyra i familjen. Å det blir en del gnissel Just nu är vi på semester i Montenegro och jag stör mig järnet på när alla skvätter upp småsten på filten på sanden, haha! Men förutom mina små utbrott så går det än så länge bra

 2. Läste något bra om att ge varandra egen tid under semestern, och rättvist födelat (spelade ingen roll om det var att träna, läsa bok eller sola etc). Sen att prata igenom så man är överens om förväntningar etc och kanske prata ut när de blir gnissel.

 3. Louise skriver:

  Jag känner igen det väl . Ha en ljuvlig semester Anna!
  Jag har följt dig sedan mitt bröllop 2010 och har precis startat en egen blogg. Den handlar om mitt liv som överviktsopererad men också om mig som mamma, barnmorska och matfantast. Jag skulle vara ärad om du ville gå in och titta någon dag. Är fortf ny på det så säg gärna till om du tycker jag kan göra några förbättringar i bloggen.
  Stor kram
  Louise i Vellinge ❤️

  Livmedsleeve.se

 4. Lotte skriver:

  Jo visst är det så, men i år kanske det blir annorlunda haha 😉 Alla håller sams och humöret är på topp jämt… knappast. Ibland är det skönt att kunna gå undan och vara själv 5 minuter för att samla lite energi. Hoppas ni får en fin sommar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..