Borås Djurpark

.

Tjingeling,

Får försöka improvisera och skriva mina inlägg från mobilen från och med nu, min dator har nämligen börjat denna semestertripp med att strejka och bete sig allt annat än normalt. Hur typiskt? Det är bland det mest irriterande jag vet, när teknik strular 🙁 Jag ser fullkomligt rött och vill kasta prylarna rakt ut genom fönstret, hmmm! Men jag försöker via mobilen och hoppas det funkar utan att se konstigt ut hos er!?!

Idag har vi hängt några timmar på fina Borås Djurpark tillsammans med barnen, svärmor, svägerska, och svåger (som jobbar på djurparken). Riktigt mysiga timmar och jag gillar verkligen parken, rent, snyggt och djuren har väldans gott om plats.

.

Barnen tyckte aporna var allra roligast av djuren, och jag är beredd att hålla med, så sköna och avslappnade! Sen tyckte bsrnrn dom olika lekparkerna inne på djurparken var tummen upp! Vi är nöjda med starten på semester!

Just nu går åskan och det har spöregnar! Ganska mysigt ändå att sitta i bonussvärfars stuga och mysa allihop!

Ha en fin kväll så hoppas jag att jag ska få ordning på datorn illa kvickt för absolut inte optimalt att skriva från mobilen!

Kramar Anna