I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Mitt anti wrinkle

 

Hallå där,

Minns ni att jag körde Oslos Skin Lab och deras Anti wrinkle collagen i vintras? Då ingick ransonen för två testmånader i samarbetet, men jag fortsatte att beställa och dricka mitt kollagen helt utan sponsring. Efter 8 veckor såg jag ju inte någon jätteförändring som jag ju nämnde för er, men framför allt så blev ju min då bleka vinterhud inte alls torr som den brukar vara annars den kalla årstiden.

Hur är det nu då? Jo nu är jag snyggare än någonsin, haha! Nä men skämt åsido, jag tycker verkligen om det jag ser i spegeln, och min gamla barndomsvän jag inte sett på ett år, sa när vi sågs häromdagen ”Åldras aldrig du människa?” 😛 Det är väl ett väldans bra betyg, eller så var hon bara snäll kanske 😉 Men jag ser själv att huden har en riktigt fin lyster och återigen så tycker jag nog det märks allra mest på kroppen (jag hade ju inte särskilt mycket rynkor i ansiktet före). Huden är följsam och barnsligt mjuk och jag älskar det!

Produkten har solida studier bakom sig angående reduktionen av både rynkdjup och celluliter.

I dessa sommartider är det ju minst lika viktigt att ta hand om huden som på vintern eftersom solens strålar bidrar till att bryta ner det naturliga innehållet av kollagen i huden.

Så mina tips: 1) Glöm aldrig solskydd 2)  Bättra på kollagennivån lite med Oslo Skin Lab = Glad kropp!

De små portionsförpackningarna som kommer i lådan är enkla att ta med om man reser till sommarstugan, utomlands eller vart man nu befinner sig när man är på resande fot. Pulvret smakar absolut ingenting, och jag blandar det i min morgonjuice alternativt i en smoothie lite beroende på. Även haft det på havregrynsgröt, funkar på allt helt enkelt.

Förresten, var det någon av er som nappade på erbjudandet sist? Berätta gärna, jag är nyfiken på hur ni i så fall känner. Om inte, då har ni chansen här igen att testa till 65% rabatt

Kramar Anna

 

 

  1. Clara skriver:

    Kanske ska prova detta. Har inte speciellt mycket rynkor men blir väldigt torr under hösten och vintern och får använda både serum och nattkräm dagtid för att inte krackelera helt .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..