ANNONS

På tu man hand

/

Tjingeling i värmen

Alltså känns det inte som sommaren varit hur lång som helst? Och det är ju långt över en månad kvar innan skolorna börjar igen, vilket betyder för egen del att det är såååå mycket ledighet kvar! Det är sånt lycka att varje morgon vakna upp till lika varmt och soligt som dagen före, som ren och skär magi detta!!

I torsdags drog Jens och jag in till Borås på tu man hand, och deras torsdagskvällar på torget! Vi lånade svärmors lägenhet och så lämnade vi barnen med farmor och bonusfarfar ute på landet. Åt på restaurang, (Viskans vinbar för att vara exakt), drack drinkar vid torget och hade det allmänt trevligt! Inte ofta vi sitter ner tillsammans en hel måltid om inte annat

På onsdag lämnar jag både man och barn en kväll för att träffa några av mina barndomsvänner på middag, ser jag verkligen framemot! Men först ska vi byta semesterboende, och flyttar efter en vecka hos svärmor lite mer söder ut till mina föräldrar och mitt barndomshem

Njut lördagen och på återseende!

Kramar

4
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00