ANNONS

H&M Home satsar på möbler & lampor

/

.

Tjingeling,

Visste ni att H&M Home utökar sitt sortimentet och lanserar snart en kollektion med möbler och lampor?! Jag hade hört det någin gång i vintras, men visste inte om det stämde eller inte men så är det alltså!

Små bord, hyllor, pallar, sittpuffar, speglar, taklampor och bordslampor i olika stilar och material finns bland nyheterna. Kollektionen med möbler och lampor lanseras i slutet av juli på H&M Homes sajt och kommer även att finnas i de tre nya konceptbutiker som öppnar under hösten i Stockholm och i Malmö.

Jag tycker det ser riktigt lovande ut 🙂 Var inte denna spegel väldans fin för att ta ett exempel? Gillar även lampan på översta bilden lite extra!

Njut måndagen!

Kramar

4
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00