Vi semestrar vidare!

 

Tjingeling,

Hur mås det? Jag är totalt veckovill numera, men såg i kalendern att det är lördag idag. Tjoho säger jag likt barnen brukar göra när det kommer på tal att det är lördag 🙂 Fast om jag ska vara riktigt ärligt så känns det mest som lördag hela veckan i dessa lediga dagar 😛 Jag känner mig verkligen totalt avkopplad och no och ingen stress, precis såsom jag planerade att ha min  sommar. Check på det √

Nu är det exakt två veckor sedan vi lämnade hemmet för semester på västkusten med familj och vänner, men nu har ett litet sting av hemlängtan faktiskt börjat gro. Det blir ju mycket att ta hänsyn till när man bor hemma hos andra även om man älskar dessa människor så tär det lite smått, och tror det gäller åt andra hållet också 🙂

.

.

Men idag ska vi faktiskt förflytta oss ännu lite mer söder ut då vi har hyrt en stuga bredvid min barndomsvän och hennes familj utanför Varberg. Så det blir än mer havsbad, sol (förhoppningsvis men det verkar inte vara någon som helst problem i år för solen att kika fram, älskar´t) och härligt umgänge både för vuxna och barn 🙂

Vad gör ni denna lördag?

Trevlig helg.

Kram

 1. Annika skriver:

  Hej Anna,
  får jag fråga var du köpt den fina vasen/urnan som står på sideboarden?☺️
  /Annika

 2. Jenny skriver:

  Var är den fina blå stolen ifrån?

 3. Mia skriver:

  Ja mer semester åt folket ☀️
  Har haft en veckas semester nu runtomkring i Europa med bilen. I detta nu vid poolen i Cap Agde i France. Åker vidare mot Bordeux i morgon för två nätter på ett vin slott. Sen vidare mot champagne distriktet för att fylla bilen med de ädla bubblorna.
  Att bila såhär och se nya platser är underbart tycker jag.
  Kram

 4. Vi har precis kommit hem från Frankrike och är nu hemma en sväng för att ”packa om” och bege oss till vårt sommarställe på en ö utanför Fjällbacka. Hojta om ni har vägarna förbi så bjuder vi på bubbel och skaldjur på vår brygga! Känns ju som jag känner dig efter alla år jag följt bloggen, haha!

 5. Louise skriver:

  Känner mig också helt veckovill! Så denna, tydligen lördag, ligger jag i en solstol på Kreta. Går ingen nöd på mig alls faktiskt, haha! Hoppas ni får en fortsatt fin semester på västkusten och njutnjutnjut! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..