T r ä s l ö v s l ä g e

Hej på er,

Ja nu blir det väldans mycket semesterbilder här inne, jag VET det men det ÄR ju semester för min del och detta är vår vardag just nu här nere på Västkusten, så ni får stå ut eller komma t:)

Just här hängde vi i Träslövsläge en eftermiddag uner veckan som gick. En liten fiskeby utanför Varberg. Så mysigt och pittoreskt litet ställe. Morfar bjöd alla på glass just denna dag och sen badade barnen i havet en vända. Dom är som jag skrev häromdagen som små fiskar i vattnet. Dock har Julie konstaterat att vattnet i havet är mycket äckligare att svälja än det i en sjö, haha! Stackaren, den första kallsupen med det salta vattnet hon fick, och den äcklade minen kommer jag nog aldrig glömma 😉 Bara att inse att mina barn inte är födda och uppvuxna med nära till riktig hav för dom föredrar alla dagar i veckan insjöar och jag är tvärtom 🙂

.

Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren så bra det bara går. Måste erkänna att det stressar mig lite inombords att det redan är den 22 juli.. Augusti för mig är höst.. ja då förstår ni också kanske den lilla stressfaktorn..

På återseende!

Kram Anna