Öret tur & retur

.

Dom här två små syskonen från i fredags när vi var i Örebro en sväng!

Lite rea-span hann vi med. Här lockade några byxor med hjärtformade paljetter på knäna, det får gärna glittra och glimma om Celine själv får välja 😉

I väntan på maten är det pusskalas ♥

.Tjingeling,

Det blev en utflykt till Örebro i fredags i denna supervärme. Så himla skönt att sitta en timme fram och tillbaka med AC:n på högsta speed i bilen, nästan det bästa av allt just nu. Enda minuset att maken blev förkyld på kuppen, haha!

Jens skulle in om jobbet en snabb sväng för en avstämning så då passade vi alla på att åka med (som sagt nästan det bästa av allt just nu är ju att sitta i bilen :P) Jag och barnen gick i affärer en sväng och kollade lite rea under dom minuterna Jens var på kontoret. Skönt att hänga i butiker med AC också just nu även om jag inte var på direkt shoppinghumör. Sen åt vi middag allihop på ett Grekiskt hak jag inte minns namnet på. Jättemysigt, och det var riktigt bra och väldigt trevlig och glad personal. Sån gör himla mycket tycker jag!

,

Grekisk sallad till förrätt, och vitlöksbröd med tzatziki

.

Barnen åt bläckfiskringar, alltid samma visa när vi äter grekiskt då går dom igång på bläckfisken, och dom är roliga för dom tar ofta bort paneringen och pillar ut och äter bara själva bläckfisken.

Jag själv tycker nästan det är paneringen som är grejen, men så har jag nog också gått upp 2-3 kilo i sommar, ops :/

.

Jag åt souvlaki med fläskkött och kyckling. Det var bokstavligt talat som att sitta någonstans i Grekland på en restaurang och äta, med 33 grader i skuggan . Kunde knappt tro man satt i Öret 🙂

Nu ska jag hoppa in i duschen, för den obligatoriska ISKALLA duschen innan läggdags.  På återseende!

Kramar