Dagarna går

.

Hej tisdag,Vi har några riktiga mellandagar här hemma just nu… Ni vet dagar när man inte riktigt tar sig för något vettigt alls. Kan bero på väder, värme eller bara ren slöhet, men man flyter liksom mest bara med. Sena kvällar och sena mornar, lite så vi jobbar just nu 🙂 Jag kan bli liiiite stressad av det, känns som man ”slösar” bort sommaren på att inte göra någonting alls (även om man gör småsaker på dagarna)

Men det blir ju å andra sidan riktig avkoppling av att just ”simma lugnt” några dagar och inte fara fram och tillbaka på en massa olika saker hela tiden. Det är helt enkelt på gott och ont!

Tyvärr har vissa badplatser här omkring stängts av kommunen då det visat sig att vattnet är förorenat med bakterien ehec :/ 20 människor (många barn) har insjuknat, så det känns sådär att åka och bada någonstans överhuvudtaget här i krokarna just nu. För även om alla bad  inte är stängda p.g.a. av bakterier, så tänker jag att det kan blomma upp även där i värmen om alla badar på samma ställe där det är relativt grundt

Jag saknar havet och västkusten

Kram på er

/Anna