Klassiskt marinblått till hösten

.

Tjingeling,

Hur har ni det där hemma i Sverige?Här nere på Mallis är det allt annat än frost, haha! Över 30 grader varje dag, så att blogga om en kofta jag tänker göra nu känns inte helt dagsaktuellt kanske 😉 Meeeeen det är snart höst på riktigt, och jag älskar koftor som plagg och särskilt på hösten.

Eller det passar alltid med en kofta (dock en aningens överdrivet i 30+ värme därför fick denna stanna hemma i Sverige 😉

Men det jag gillar med denna kofta är att den är i bland annat viskos, jag gillar verkligen det materialet, alltid gjord! Sen har den extra fina ärmar. Precis som på blusen jag bloggade om tidigare i somras om ni minns?! Denna är från samma märke som blusen; Neo Noir, en klassisk kofta med snygg detalj även i nederkant.

.

Koftan finns hos Modesto för 595 kr för den som undrade detta! Kommer bo i denna marinblå snygging på vardagarna framöver!

Nu ropar barnen från poolen, dags att hoppa i badkläderna och ta det lovade morgondoppet (och nej det är inte morgon längre men vi kör den lugna stilen här 🙂 På återseende!

Kramar Anna