Sista sommarlovsdagen!

Tjingeling på er,

Det är måndag morgon tänkte jag skriva, men det var visst fredag 🙂 Sista semester- och sommarlovsdagen, endast en helg kvar sedan drar vardagen igång igen för hela denna familj. Men det känns riktigt bra, jag ser framemot hösten och rutiner igen!

Innan vi åkte på semester fick jag i gåva hem ett litet resekit med ekologiskt schampo och balsam att testa från Swedisch Beauty Factory. Har tidigare läst att byta till ekologisk hårvård är lika med att detoxa håret från alla kemikalier och det kan ta olika lång tid beroende på människa och hårtyp, vilket gör att håret kan kännas fett och konstigt under en period. Men jag har efter några tvättar inte märkt av någon ”konstig” känsla med håret som tur är, det känns rent och ”fint” som vanligt 🙂

.

Rahuaoljan i, sägs stärka svaga och skadade hårstrån, samtidigt som den vårdar och återupplivar hårbotten och hårsäckarna. Jag har ju använt för liten mängd för att kunna uttala mig egentligen, men är bra sugen på att testa vidare. Produkter som innehåller naturliga ingredienser och är fria från starka skadliga kemikalier känns ju helt rätt i tiden om inte annat!

Ha en kalasfin fredag och helg, så hörs vi snart igen!

Kramar Anna