Vi kramar ur det sista

2018 07 02 177

Foto: Picasa

.

Spana in scarfen i viscos med flamingos på jag använt massor i sommar i håret. Den ska jag även liva upp lite trista höstdagar med ha jag tänkt. Finns här för den som undrar!

2018 07 02 176

Foto: Picasa

.

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat upp till en fin lördagsmorgon?!

Jag har faktiskt vaknat upp hemma hos mina föräldrar. Igår eftermiddag åkte vi nämligen ner hela gänget till västkusten för att fira min pappa som fyllde år igår. Hipp Hipp hurra igen pappsen ♥

Så det blev ett kärt återseende med mormor och morfar för barnen (och även för min del såklart) som glatt visade upp sina småsaker dom köpt på Mallorca och så pratade dom i munnen på varandra när dom skulle berätta vad dom gjort på resan för morfar när vi precis kom dit, gulligt 🙂

.

2018 07 02 178

Foto: Picasa

Idag åker vi vidare till svärmor i stugan nere i Falkenberg. Tänkte köra dom allra sista salta havsbaden för denna sommar. Här ska kramas ut det allra sista av semestern 2018 det är ett som är säkert 😉

På återseende och njut lördagen!

Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..