ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Comviq

Egen mobiltelefon?

/

.

Hej på er,

Det här med mobiltelefoner och barn, när ska dom få en egen?

Läste någonstans att vid 8 års ålder har 40% av barnen i Sverige en egen mobil. Vid 9 år är det strax över 70%. Så det tycks vara en brytpunkt där någon gång mellan 8-9 år, och det rimmar väl ganska bra med att många barn kanske börjar gå till och från skolan själva när man går i tredje klass, eller vad tror ni det beror på?

Alla barn mognar ju olika fort, men jag kan tycka att ju yngre barnet är, desto mindre behov finns av en egen mobil. Maximilian fick en gammal av sin farmor redan för nått år sedan, jag tyckte då att det var aningens för tidigt egentligen, men han använder den å andra sidan mest för att ha kontakt med just sin farmor och sin mormor via telefonsamtal och sms. Och med Comviq kontantkort har vi alltid haft full koll på utgifter och vi riskerar inga obehagliga överraskningar.

.

Det finns såklart mycket man kan tycka om dessa mobiltelefoner idag, men under kontrollerande former så är det vid sina tillfällen en bra sak för barn och föräldrar att kunna hålla kontakten på. Vi fyller på Maximilians kontantkort mellan varven när det passar oss. Det är enkelt, bra och billigt att använda Comviq Kontantkort tycker vi.

Har era barn en mobiltelefon, och i så fall när fick han/hon den?

______________________________

3
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00