Onsdagstankar & lite spa-tid!

.

God kväll,

Första vardagsveckan efter semestern har verkligen rivstartat igång. Möte med mäklare, och har var och tittat på objekt som ska ut till försäljning inom kort och som ska då ska stylas. Visade sig dock vara en knepig planlösning på stället jag var igår och tittade. Nästan lite så att jag ångrade mig att jag redan hade tackat ja till jobbet, dessutom säljare med skyhöga förväntningar.. Japp det ger mig ångest!

Men så är det ganska ofta slog det mig nu, att innan jag är igång med ett stylingjobb så har jag ofta en liten oroskänsla i magen. Självförtroendet är inte alltid helt med mig tyvärr, (känner mig ibland helt värdelös om jag ska vara ärlig, haha!) Var ”enklare” när jag satt på ett kontor, och hade pappershögar att jobba med. Kände mig mycket ”bättre” och självsäkrare i den miljön, kände att jag kunde min sak då. Men i vilket fall stylingjobben brukar av någon anledning lösa sig och bli helt okej men det är inte alltid en dans på rosor innan jag är i mål, inte rent känslomässigt i alla fall 🙂

Denna ekologiska tvål luktar sååå gott av kardemumma och är väldans dryg, älskar den! Finns här för den som undrar!

Näpp, nu har maken renbäddat vår säng (ja då han kan vara huslig) och jag ska köra ett litet hemmaspa så jag kan krypa ner nybadad i dom väldoftande sängkläderna. Hårtvätt, silverschamponering (hejdå gulblekta semesterhåret), inpackning, skrubb och så ska jag fixa fötterna. Så nu vinkar jag hej då för idag!

På återseende imorgon igen!

Kramar