En härlig lunch

.

Halloj bloggen,

Det är inte ofta jag springer på event och liknande, men det trillar ofta in både en och två inbjudningar under veckorna. Men i fredags var jag faktiskt iväg på ett superdupervälordnat och mysigt lunchevent med Sleepo i huvudstaden, där dom visade upp lite av alla sina höstnyheter. Såååå mycket fin inredning det kommer framöver alltså. Blev bara så sugen på att börja höstpiffa ordentligt här hemma nu när man såg allt fint.

In med lite mustigare färger på prydnadskuddarna i sofforna är väl det jag först tänker göra. Bara ändra färg och material på lite textilier i hemmet gör ju så himla mycket. Kan nästan ibland räcka för en relativt stor förändring.

Och maten på eventet, mmmmm! Så gott och lyxigt att få sätta sig till dukat bord och äta vällagad mat. Lunchen avslutades med en magisk tårta, my goooooood så god, choklad i olika lager, mumma!!

Nu tar det väl något år innan jag beger mig iväg på nått sånt här igen, men väldigt, väldigt trevligt och välordnat var det så man får ju mersmak. Tänk så mycket kul jag missat genom åren när jag tackar nej, fast å andra sidan så trivs jag allra bäst hemma. Jag är lite som Ferdinand, lugn och trygg 😉

Nu tänkte jag köra tisdag, vi hörs snart igen!

Kramar Anna