Sista augusti

.

Godmorgon,Vips var det sista augusti, så fort en sommar går ändå! Och idag är det riktigt höstväder till på köpet här i denna lilla stad. Lite som en föraning om vad som komma ska. Grått, murrigt, blåsigt och lite duggregn på det. Fick rota fram min jacka som jag inte sett sedan någon gång där i början av maj när jag skulle ut och iväg till skolan med Maximilian.

Extra plus, var att jag hittade mina husnycklar i ena fickan, dom har jag saknat i flera månader 🙂

Celine och Julie är lediga idag!. Planeringsdag på förskolan så den är stängd för barnen, så vi tänkte köra lite tjejmys denna morgon/förmiddag innan vi ska hämta hem storebror vid ett-tiden från skolan och då tar vi helg och det blir fredagsmys för hela slanten.

.

På tal om fredagsmys, har ni något gott tips på någon god fredagsmat (inte alltför avancerad) vi kan laga till ikväll? Såååå trött på att vi alltid äter samma saker. Så har ni något gott och barnvänligt recept på nått mumsigt så hojta jättegärna till.

Nu drar flickorna i mig här, jag har lovat att leka med dom en sväng, så bara att krypa ner på golvet och bli mormor till ett gäng dockor, när dom leker mamma, pappa, barn 😉

Trevlig fredag allesammans, och på återseende!

Kramar Anna