A v k o p p l i n g

2018 09 01 0288888
2018 09 01 022
2018 09 01 015

.

Godmorgon,

När man går till brevlådan, hämtar ut ett paket med nya böcker, och därefter får en stund för sig själv i soffan. Bläddra, titta på bilder (om det finns), läsa och bara lukta på pappret i boken, DET är ren och skär avkoppling för min del.

Vad är avkoppling för dig?

Här Chicolat 2 av Sofia Rydemalm. En riktigt fin livsstilsbok med goda, enkla chokladrecept och fantastiska bilder. Man får följa med Sofia när hon åker runt i Frankrike bland vinmakare och dryckesexperter. Det är helt enkelt  omöjlig att inte bli inspirerad tycker jag! Gillar mycket böcker som dessa, dessutom fin att ha framme om inte annat!!

.

2018 09 01 025

Så ett litet tips, detta är en perfekt liten presentbok om man ska gå bort till någon som är en chokladälskare. Lägg till lite god choklad och ni har den perfekta gå bort presenten, eller födelsedagspresenten eller kanske julklapp om man nu vill vara ute i väldans god tid. Det är ju julafton om endast 16 veckor 😉

Kram på er

/Anna

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..