ANNONS

God kväll

/

2018 09 03 023

2018 09 03 009

.

God kväll,

Inom kort har vi en 4-åring att fira här hemma. Tänk att hon vårt yngsta lilla barn som lystrar till Julie, Jullan, Bulan, Busan, Gosan, och lillasyster ♥ (kärt barn har många namn)  börjar bli stor.

Börjat planera födelsedagsfirandet och presenter lite smått, så vi kan fira henne på födelsedagen den sista i denna månad. Frågan är ju bara vad man köper för vettiga saker till en fyraåring? Jag vägrar ju köpa en massa ”skräp”, men hon har önskat sig pussel med fler än 100 bitar (pussel är bra leksaker tycker jag), och så har hon önskat sig en stor bil! Vet dock inte riktigt huuuur stor hon menar att bilen ska vara, får nog luska lite i det 😉

Det enda jag hittills införskaffat till det blivande födelsedagsbarnet och som bara ska slås in i fint papper här framöver är dessa böcker. Jag gillar sagoböcker som samtidigt som det är en saga, även är lite lärande i all sin enkelhet, och dessa verkar bra!

.

2018 09 03 016
2018 09 03 018

.

”Hösten knackar på” En sagoberättelse, men också där man får lära sig att känna igen 10 st olika löv. Och så ska man på uppmaning i boken bege sig ut i naturen och leta efter dessa 10 olika blad.

Jag kan genom att bara bläddra i boken konstatera att vi har 4 st av dom 10 olika löven i boken, i vår trädgård. Ek, Lönn, Lind och en Björk. Ska bli kul att se om Julie kan upptäcka dom 🙂

2018 09 03 011

Sagor utan slut, en kul idé med 50 sagor utan slut, där barnen får komma på sina egna slut. Spännande att se hur dom sluten blir med tanke på hur tossig denna lilla kan vara ibland! Hon säger så roliga saker ibland så man undrar vart allt kommer ifrån, haha!

Se upp för Prosit kan ni läsa mer om här

Apboken kan ni läsa om här

_______

Ja vi får väl se vad jag hittar mer för presenter. Har ni kul tips, får ni gärna hojta till! Och har ni tips på fina pussel i trä, hojta gärna till då också. Det är supersvårt att hitta tycker jag, och det ska vara pussel med många små bitar. Det är viktigt säger alltid Julie som är en riktigt pusselmästare 😉

Ha en skön kväll, och på återseende.

Kram /Anna

10
41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00