ANNONS

Dagen efter

/

2018 09 10 019e45yuytrefghj
.

Godmorgon Sverige,

Så vaknade man upp till ett smått förvirrat land efter gårdagens valrysare. Men det blev som jag hade förväntat mig att de skulle bli; jämt och ett riktigt ovisst läge vem som ska styra detta land egentligen. Det är bara att vänta och se…

Måndag, och vi har en lite lugnare vecka än förra veckan, och det börjar kännas som höst nu. Löv som börjar falla från vissa träd, högre ”friskare” luft och mörkare kvällar. Mysigt på sitt sätt.

.

2018 09 10 018

Förutom jobb, ska nya soffan till finrummet levereras här under veckan. Soffgruppen som står där idag ska flytta upp till allrummet på övervåningen och soffan där får hamna på återvinningen. Den må se okej ut på bilderna jag visar på sociala medier kanske, men i verkligheten på nära håll har katten tyvärr gått lös på den ordentligt när han var yngre. Soffan är dessutom solkig på ställen som inte går att tvätta, så den har sett bättre dagar 🙂

Nu ska jag iväg på ett möte, ha en fin måndag.

Kramar Anna

2
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00