Tapettankar

.

Vad tycker ni om beige kudden med flamingos? Gullig tycker jag! 

Dagens första kopp kaffe är utan tvekan den godaste!

Hej bloggen,

Hoppas ni har det bra, antar att det är fullrulle. Vardagen brukar ju tendera att vara sådan, ekorrhjulet ni vet 🙂

Hur många av er kör med tapeter hemma hos er?

Jag tycker det kan vara sååå himla snyggt, men är lite rädd att jag tröttnar om tapeten har ett mönster (och helt enfärgade känns ju som att då kan man lika gärna måla). Kan ändå inte riktigt släppa tanken på att ha en varmt, välkomnande tapet i vår hall här hemma. Jag tycker själv om att komma till hem som känns ombonade och just välkomnande när man kliver in genom ytterdörren. Och en tapet kan göra mycket för just den känslan.  Vi har ju stora ytor här, så vore nog inte så dumt med nått mönster ändå kanske…

.

.

Tapeten Bamboo Garden från Engblad & Co (som är här på framsidan av senaste numret av Residence) är väldans fin med sina blad. Den finns även i tre andra varianter, och den med blågrått bladverk mot en dovt midnattsblå botten är riktigt härligt murrig!!

.

Annars är denna tapet, en snygg kandidat med mindre iögonfallande mönster. Kanske passar mig bättre egentligen. Den heter Classic Royal för den som undrar det.

Härligt väder har vi denna torsdag den 13 september. Det slog mig nu när jag skrev dagens datum, att min barndomsvän Linda fyller år. Måste slänga iväg ett grattis på direkten innan jag glömmer!!

Kram på er

/Anna