ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED AXA

Lyxen med helgfrukost

/

.

Tjingeling,

Det är lördag och du är värd något alldeles extra!

Med något extra menar jag att man ska ge sig själv en härlig frukost att njuta av mellan varven! På helgen har vi oftast mer tid att unna oss en lång frukost/brunch, och det behöver absolut inte vara så komplicerat. Duka upp en buffé med godsaker du gillar, sitt sedan länge, det är halva grejen med dessa stunder, antingen i ditt alldeles egna sällskap, eller bättre upp om du frågar mig i sällskap med någon/några du håller kär.

Familjen ligger ju närmast till hands i mitt egna fall, men varför inte bjuda över en god vän/vänner, grannarna eller kanske din mamma och pappa. Ät, prata, läs en morgontidning tillsammans (hur ofta gör man det nu för tiden?) och strunta helt i att sätta på mobilen. Njut istället av maten du har framför dig, det eventuella sällskapet och stunden i sig som bara är här och nu, man glömmer ofta det ♥

.

.

På dessa frukostar vill jag gärna ha ägg i någon form, plättar/pannkakor med lönnsirap, färskpressad juice, frukt, ett gott bröd med pålägg, och sist men inte minst en skål med AXA Granola. Så himla gott tillsammans med antingen naturell yoghurt, mjölk, kvarg, eller mandelmjölk och så toppar jag gärna det hela med lite färska bär. Det blir en skål full av fantastiska smaker, mums!

.

AXA Granola ”Simply Great” finns i fyra olika smaker; ”Blueberry, Date & Cardamom”, ”Hazelnut & Cashew”, ”Cacao, Almond & Blueberry” samt ”Strawberry and black currant”. Alla sorterna är utan tillsatt socker, och är verkligen jättegoda. Jag gillar att blanda smakerna hej i vilt ibland dessutom så blir det nästan min alldeles ”egna” Granola-blandning 🙂 Testa du också!

Njut helgen nu allesammans, och på återseende!

Kramar/Anna

 

4
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00