Lite som på Saltkråkan

.

Liten redo för lite ö-liv så här i september. Här i väntan på båten som skulle ta oss ut till den lilla ön och familjen Schmidt/Cederberg. 

Alla är redo för avfärd i roddbåten 🙂

Vackert eller vad säger ni?

Välkomstkommittén stod och väntade på bryggan ♥

.

God kväll i stugorna,

Vilken helt fantastisk hösthelg vi haft, strålande sol, och hög friskt luft. Lägg sedan till en helt magnifik skärgårdsmiljö, lite a´la  Saltkråkan på det, så har ni hur vår lördag och söndag sett ut!

Bilderna talar väl sitt egna språk egentligen. Men vi fick alltså äran att hänga med Linda och Pontus och deras barn i sommarhuset som ligger i Oxelösunds skärgård. Stugan ligger alldeles vid vattnet, och ja det är så man nästan tappar andan när man med roddbåt från fastlandet når den lilla ön. Det blev välkomstbubbel, plockmat, bastubad och dopp i Östersjön (inte jag men resten av familjen var i en snabb vända i den kalla vattnet) Grillmiddag på kvällen med världens vackraste solnedgång som ett skådespel utanför.

.

Hur mysigt??? Lite plockmat när vi kom!

Mammorna i solskenet, tänk att vi lärde känna varandra när vi hamnade i samma mammagrupp i Sjöstan där för snart 8 år sedan, jätteglad för det!!

..

Alltid så jäkla trevligt tillsammans med Linda och Pontus. Trots att det nu var väldans länge sedan vi sågs sist, så var det precis som om det hade varit i förra veckan vi hade setts. Alltid så naturligt och avslappnat och bara så jäkla skoj, woop, woop!!

.

Vaknade upp till minst lika inte väder i morse, där vi låg i gästhuset med havsutsikt direkt från sängen. Lyxigt så det förslår! Blev bjudna supergod frukost och så hann Linda med att baka chokladkakor med alla barnen innan frukost. Värsta supermamman ju, haha! Kladd överallt, skitglada ungar, och så då nygräddade chokladkakor som avslutning på frukosten, mums tyckte alla 🙂

Nu ska jag och Jens kolla första avsnittet av serien The Handmaid’s Tale som vi blev tipsade om igår!

På återseende, kramar