När det känns rätt

2018 09 11 025
2018 09 11 021
0ece4f57 c807 4cd1 9608 5f6acfa7c4de
2018 09 14 019

.

Hej,

Någon som känner igen känslan när man köpt en sak som bara känns så där extra rätt, och man går och beundrar prylen stup i kvarten?! Jag är sån och just den känslan har jag med nya soffan. Sprang in och ut ur finrummet femtioelva gånger (minst) förra veckan och glodde, haha!

Den gamla soffan hamnade på övervåningen, där den passar som handen i handsken framför tv:n då den är så skön och mjuk att bara slänga ner sig i. Denna nya är ingen soffa man kastar sig raklång i efter jobbet för kvällsmys, men det är heller inte tanken.

 

2018 09 14 017

I detta rum finns ingen tv, utan soffan är mer tänkt som en soffa man sitter och socialiserar i när man har gäster hemma. Efter middagen i rummet bredvid, så glider man över till soffan med sitt vinglas och sätter sig i soffan, som är väldigt skön att sitta i då den inte är så djup. Men som sagt ingen soffa man gosar ner sig i med barnen för mysstunder.

.

2018 09 11 019
2018 09 11 017

Tycker så mycket om dom murriga färgskalorna i soffan just nu, grått, brunt, beige och en liten färgklick som sticker ut i senapsgult. Nu måste jag bara finna två fåtöljer. Denna i trä och rotting hade nog brutit av det riktigt snyggt, men frågan är ju hur skön den är…

Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Simma lugnt nu, så här första dagen på veckan.

På återseende!

Kram

 1. Martina skriver:

  Vilka fina fåtöljer, vart har du köpt dem?

 2. Vilket vackert rum, men var har du hittat de roliga hängande gubbarna i dina fönster. Skulle var en toppenjulklapp till min son.

 3. Linda skriver:

  Hej!

  Vi funderar också på denna soffa ifrån Soffa direkt, men jag har tygprovet hemma för den mörkgråa i sammet, men tycker att den går åt det bruna hållet? Uplever ni det också? El det kanske skiftar lite beroende på vilka färger detaljerna till har…ville bara hör hur du ser på färgen! Perfekt soffa annars, rymlig, enkel, snygg , elegant. En fråga till, är det skön att sitta i? Får inte va för hård, men enligt deras beskrivning så ska den ju va rätt mjuk och”bäst” Hälsningar Linda

 4. Katrin skriver:

  Hej! Snyggt! Var är den stora fina mattan ifrån? Hälsningar Katrin

 5. maria skriver:

  Jätte snyggt ! Var har du köpt kuddarna med hundarna på ? Ha en fin dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..