Lite smått kaos

.

Tjingeling,

Alltså solbrännan försvann ju lika fort som det blev vardag igen, eller är det bara på mig? Och nu är rena högsommarvärmen tillbaka igen så behåller jag ändå byxorna på för känner mig som en trist blekfis redan, haha!

Tur det finns brun utan sol. Kör denna ekologiska variant och gillar mycket. Det är en sån som sakta bygger upp färgen, (sån är bäst när man är blek i grunden tycker jag, annars är ju risken att man er smutsig ut om det blir för markant brunt direkt kan jag tycka). En liten touch av BUS räcker för att jag ska känna mig lite finare.

Alltså det känns om jag vänt upp och ner på halva huset i dessa dagar. Det är sååå rörigt både här och där. Går igenom skåp, lådor och rensar högt som lågt (och inte systematiskt som man borde, utan jag är och pillar och river lite överallt samtidigt, haha!)

Prylar, kläder, säljer av, sorterar och skänker till Röda korset. Samtidigt vill jag allra helst höstpiffa och mysa om kvällarna, men den ekvationen går liksom inte ihop. Men när jag väl är klar, vet jag hur ”fri” jag kommer känna mig, men just nu är frihet allt annat än det jag känner, mer fånge i mitt egna kaos ;P

Hoppas ni mår bra ♥ Nu ska jag sätta på mig lite smink så jag känner mig piggare. Vi hörs snart igen.

Kramar Anna